نمایه کلیدواژه ها

آ

  • آسکوربات کلسیم اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدن‌دلشیز طی نگهداری در سردخانه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 83-94]
  • آمینوسورن اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 95-106]
  • آنتوسیانین تأثیر تناوب باردهی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 63-72]
  • آنتوسیانین کل ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه هشت رقم انار محلی در منطقه نجف‌آباد اصفهان [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 115-126]
  • آنتی‌اکسیدان مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشه‌ای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 47-59]
  • آنتی‌اکسیدان تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 95-105]
  • آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز تأثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 18-28]
  • آنزیم کاتالاز تأثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 18-28]
  • آنزیم‌های آنتی‌اکسیدانی تأثیر سطوح مختلف سدیم نیتروپروساید بر برخی شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم انگور در شرایط تنش خشکی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 1-17]
  • آهن برگ اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 95-106]

ا

  • اَبَر محیط ارزیابی سازگاری برخی ژنوتیپ‌ها و ارقام زیتون در شرایط اقلیمی طارم با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 1-12]
  • اتیلن اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدن‌دلشیز طی نگهداری در سردخانه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 83-94]
  • ارزیابی نتاج ارزیابی هیبریدهای سیب برای شناسایی و گروه بندی نتاج زودبارده، زود-متوسط‏رس با عملکرد بالا [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 155-173]
  • ارقام روسی بررسی مقدماتی صفات کمی و کیفی میوه ارقام انگور روسی در شرایط اقلیمی ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 24-36]
  • ارقام زودرس ارزیابی هیبریدهای سیب برای شناسایی و گروه بندی نتاج زودبارده، زود-متوسط‏رس با عملکرد بالا [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 155-173]
  • ارگانیک تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئه‌‌ورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 73-82]
  • استقرار اثر نوع محیط‌کشت و غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر پرآوری شاخساره‌های زغال‌اخته Cornus mas L.)) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 107-114]
  • اسید آسکوربیک تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 60-69]
  • اسید چرب آزاد تأثیر تناوب باردهی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 63-72]
  • اسیدیته قابل تیتراسیون بهبود برخی از خصوصیات میوه آلوی رقم قطره طلا توسط کاربرد برگی نانوذرات سیلیس و کلرید کلسیم [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 83-94]
  • اصلاح بادام بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های بذری بادام با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 106-120]
  • افزایش دما تأثیر تغییر اقلیم بر فنولوژی انگور رقم بی‌دانه سفید در استان آذربایجان‌غربی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 43-52]
  • انبه تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئه‌‌ورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 73-82]
  • انس اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 95-106]
  • انگور بررسی مقدماتی صفات کمی و کیفی میوه ارقام انگور روسی در شرایط اقلیمی ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 24-36]
  • انگور تأثیر تنش خشکی بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی در تعدادی از ارقام تجاری داخلی و خارجی انگور [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 127-142]

ب

  • باغبانی ارزیابی سازگاری برخی ژنوتیپ‌ها و ارقام زیتون در شرایط اقلیمی طارم با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 1-12]
  • به‌نژادی ارزیابی هیبریدهای سیب برای شناسایی و گروه بندی نتاج زودبارده، زود-متوسط‏رس با عملکرد بالا [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 155-173]

پ

  • پتاسیم تأثیر نسبت‌های مختلف نیتروژن به پتاسیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی میوه فیسالیس (Physalis peruviana) در شرایط کشت گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 70-82]
  • پراکسیداز مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشه‌ای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 47-59]
  • پرولین تأثیر سطوح مختلف سدیم نیتروپروساید بر برخی شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم انگور در شرایط تنش خشکی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 1-17]
  • پرولین ارزیابی تحمل به خشکی برخی از ژنوتیپ‌های پاکوتاه گزینش‌شده محلب در شرایط گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 53-62]
  • پس از برداشت تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئه‌‌ورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 73-82]
  • پوشش خوراکی تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئه‌‌ورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 73-82]
  • پیش از برداشت بهبود برخی از خصوصیات میوه آلوی رقم قطره طلا توسط کاربرد برگی نانوذرات سیلیس و کلرید کلسیم [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 83-94]

ت

  • تجزیه کلاستر بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های بذری بادام با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 106-120]
  • ترکیبات طبیعی تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 95-105]
  • ترکیبات فنولیک ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه هشت رقم انار محلی در منطقه نجف‌آباد اصفهان [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 115-126]
  • تنش خشکی ارزیابی تحمل به خشکی برخی از ژنوتیپ‌های پاکوتاه گزینش‌شده محلب در شرایط گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 53-62]
  • تنش خشکی تأثیر تنش خشکی بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی در تعدادی از ارقام تجاری داخلی و خارجی انگور [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 127-142]
  • تنظیم‌کننده رشد گیاهی اثر نوع محیط‌کشت و غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر پرآوری شاخساره‌های زغال‌اخته Cornus mas L.)) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 107-114]

ج

  • جوانه جانبی اثر نوع محیط‌کشت و غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر پرآوری شاخساره‌های زغال‌اخته Cornus mas L.)) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 107-114]

چ

  • چالکود تأثیر کوددهی سولفات پتاسیم و کلات آهن بر جذب برخی از عناصر غذایی و شاخص-های رویشی سیب رقم رد دلیشز [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 143-154]

خ

  • خشک‌کن تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 60-69]
  • خصوصیات کیفی بهبود برخی از خصوصیات میوه آلوی رقم قطره طلا توسط کاربرد برگی نانوذرات سیلیس و کلرید کلسیم [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 83-94]

د

  • درصد بقا ارزیابی تحمل به خشکی برخی از ژنوتیپ‌های پاکوتاه گزینش‌شده محلب در شرایط گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 53-62]
  • دمای برگ تأثیر تنش خشکی بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی در تعدادی از ارقام تجاری داخلی و خارجی انگور [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 127-142]

ر

  • رزیابی مقدماتی بررسی مقدماتی صفات کمی و کیفی میوه ارقام انگور روسی در شرایط اقلیمی ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 24-36]
  • رقم رشه تأثیر تنش خشکی بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی در تعدادی از ارقام تجاری داخلی و خارجی انگور [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 127-142]
  • رقم رونو مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشه‌ای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 47-59]
  • رقم کشکی مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشه‌ای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 47-59]
  • رنگیزه‌های فتوسنتزی تأثیر سطوح مختلف سدیم نیتروپروساید بر برخی شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم انگور در شرایط تنش خشکی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 1-17]
  • روغن زیتون تأثیر تناوب باردهی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 63-72]

ز

  • زودباردهی ارزیابی هیبریدهای سیب برای شناسایی و گروه بندی نتاج زودبارده، زود-متوسط‏رس با عملکرد بالا [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 155-173]

ژ

  • ژرم‌پلاسم بررسی مقدماتی صفات کمی و کیفی میوه ارقام انگور روسی در شرایط اقلیمی ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 24-36]

س

  • سازگاری ارزیابی شاخص‌های رشدی، عملکرد و تناوب باردهی برخی ارقام سیب وارداتی در شرایط اقلیمی ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 37-46]
  • سازگاری تأثیر تنش خشکی بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی در تعدادی از ارقام تجاری داخلی و خارجی انگور [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 127-142]
  • سازگاری عملکرد ارزیابی سازگاری برخی ژنوتیپ‌ها و ارقام زیتون در شرایط اقلیمی طارم با استفاده از روش‌های آماری چند متغیره [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 1-12]
  • سال‌آوری تأثیر تناوب باردهی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 63-72]
  • سطح برگ اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 95-106]
  • سناریوی RCP8.5 تأثیر تغییر اقلیم بر فنولوژی انگور رقم بی‌دانه سفید در استان آذربایجان‌غربی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 43-52]
  • سولفات پتاسیم تأثیر کوددهی سولفات پتاسیم و کلات آهن بر جذب برخی از عناصر غذایی و شاخص-های رویشی سیب رقم رد دلیشز [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 143-154]
  • سیب ارزیابی شاخص‌های رشدی، عملکرد و تناوب باردهی برخی ارقام سیب وارداتی در شرایط اقلیمی ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 37-46]
  • سیب اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدن‌دلشیز طی نگهداری در سردخانه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 83-94]
  • سیب ارزیابی هیبریدهای سیب برای شناسایی و گروه بندی نتاج زودبارده، زود-متوسط‏رس با عملکرد بالا [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 155-173]

ش

  • شاخص رسیدگی ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه هشت رقم انار محلی در منطقه نجف‌آباد اصفهان [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 115-126]
  • شاخص طعم ارزیابی برخی از ویژگی‌های مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ‌میوه ارقام مختلف نارنگی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 29-42]

ض

  • ضخامت پوست ارزیابی برخی از ویژگی‌های مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ‌میوه ارقام مختلف نارنگی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 29-42]

ظ

  • ظرفیت آنتی‌اکسیدانی تأثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 18-28]

ع

  • عمر قفسه‌ای تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 95-105]
  • عملکرد تأثیر کوددهی سولفات پتاسیم و کلات آهن بر جذب برخی از عناصر غذایی و شاخص-های رویشی سیب رقم رد دلیشز [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 143-154]
  • عناب چینی تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 60-69]
  • عناصر برگ تأثیر کوددهی سولفات پتاسیم و کلات آهن بر جذب برخی از عناصر غذایی و شاخص-های رویشی سیب رقم رد دلیشز [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 143-154]

ف

  • فصل رشد تأثیر تغییر اقلیم بر فنولوژی انگور رقم بی‌دانه سفید در استان آذربایجان‌غربی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 43-52]
  • فعالیت آنتی‌‌اکسیدانی تأثیر نسبت‌های مختلف نیتروژن به پتاسیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی میوه فیسالیس (Physalis peruviana) در شرایط کشت گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 70-82]
  • فلاونوئید کل تأثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 18-28]
  • فنل تأثیر نسبت‌های مختلف نیتروژن به پتاسیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی میوه فیسالیس (Physalis peruviana) در شرایط کشت گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 70-82]
  • فنل کل تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 60-69]
  • فنل کل اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدن‌دلشیز طی نگهداری در سردخانه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 83-94]
  • فنل کل تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 95-105]
  • فیسالیس تأثیر نسبت‌های مختلف نیتروژن به پتاسیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی میوه فیسالیس (Physalis peruviana) در شرایط کشت گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 70-82]

ک

  • کاروتنوئید ارزیابی برخی از ویژگی‌های مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ‌میوه ارقام مختلف نارنگی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 29-42]
  • کربوهیدرات‌های محلول ارزیابی تحمل به خشکی برخی از ژنوتیپ‌های پاکوتاه گزینش‌شده محلب در شرایط گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 53-62]
  • کشت درون‌شیشه‌ای اثر نوع محیط‌کشت و غلظت‌های مختلف بنزیل‌آدنین بر پرآوری شاخساره‌های زغال‌اخته Cornus mas L.)) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 107-114]
  • کلات آهن تأثیر تغذیه نیتروژن و آهن بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 13-23]
  • کلات آهن تأثیر کوددهی سولفات پتاسیم و کلات آهن بر جذب برخی از عناصر غذایی و شاخص-های رویشی سیب رقم رد دلیشز [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 143-154]
  • کیفیت میوه تأثیر تغذیه نیتروژن و آهن بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 13-23]
  • کیفیت میوه ارزیابی شاخص‌های رشدی، عملکرد و تناوب باردهی برخی ارقام سیب وارداتی در شرایط اقلیمی ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 37-46]
  • کیفیت میوه تأثیر تناوب باردهی بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 63-72]

گ

  • گرانی اسمیت تأثیر تغذیه نیتروژن و آهن بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 13-23]
  • گرمسیری تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئه‌‌ورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 73-82]
  • گیاهان دارویی تأثیر نسبت‌های مختلف نیتروژن به پتاسیم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و خواص آنتی‌اکسیدانی میوه فیسالیس (Physalis peruviana) در شرایط کشت گلخانه‌ای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 70-82]

م

  • ماندگاری اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدن‌دلشیز طی نگهداری در سردخانه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 83-94]
  • محلول‌پاشی تأثیر سطوح مختلف سدیم نیتروپروساید بر برخی شاخص‌های مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم انگور در شرایط تنش خشکی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 1-17]
  • محلول‌پاشی اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 95-106]
  • محیط‌کشت مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشه‌ای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 47-59]
  • مواد جامد محلول تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده‌ شلیل رقم رد گلد [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 95-105]
  • مواد جامد محلول ارزیابی برخی از ویژگی‌های مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ‌میوه ارقام مختلف نارنگی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 29-42]

ن

  • نشانگرهای مورفولوژیکی بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های بذری بادام با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 106-120]
  • نهال سالم ارزیابی شاخص‌های رشدی، عملکرد و تناوب باردهی برخی ارقام سیب وارداتی در شرایط اقلیمی ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 37-46]
  • نیترات آمونیوم تأثیر تغذیه نیتروژن و آهن بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 13-23]

و

  • ویتامین ث ارزیابی برخی از ویژگی‌های مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی ‌میوه ارقام مختلف نارنگی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 29-42]
  • ویتامین ث بهبود برخی از خصوصیات میوه آلوی رقم قطره طلا توسط کاربرد برگی نانوذرات سیلیس و کلرید کلسیم [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 83-94]
  • ویتامین ث ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه هشت رقم انار محلی در منطقه نجف‌آباد اصفهان [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 115-126]

ه

  • همبستگی صفات بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپ‌های بذری بادام با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 106-120]