آ
-
آسکوربات کلسیم
اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدندلشیز طی نگهداری در سردخانه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 83-94]
-
آمینوسورن
اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 95-106]
-
آنتوسیانین
تأثیر تناوب باردهی بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 63-72]
-
آنتوسیانین کل
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه هشت رقم انار محلی در منطقه نجفآباد اصفهان [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 115-126]
-
آنتیاکسیدان
مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشهای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 47-59]
-
آنتیاکسیدان
تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 95-105]
-
آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز
تأثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 18-28]
-
آنزیم کاتالاز
تأثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 18-28]
-
آنزیمهای آنتیاکسیدانی
تأثیر سطوح مختلف سدیم نیتروپروساید بر برخی شاخصهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم انگور در شرایط تنش خشکی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 1-17]
-
آهن برگ
اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 95-106]
ا
-
اَبَر محیط
ارزیابی سازگاری برخی ژنوتیپها و ارقام زیتون در شرایط اقلیمی طارم با استفاده از روشهای آماری چند متغیره [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 1-12]
-
اتیلن
اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدندلشیز طی نگهداری در سردخانه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 83-94]
-
ارزیابی نتاج
ارزیابی هیبریدهای سیب برای شناسایی و گروه بندی نتاج زودبارده، زود-متوسطرس با عملکرد بالا [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 155-173]
-
ارقام روسی
بررسی مقدماتی صفات کمی و کیفی میوه ارقام انگور روسی در شرایط اقلیمی ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 24-36]
-
ارقام زودرس
ارزیابی هیبریدهای سیب برای شناسایی و گروه بندی نتاج زودبارده، زود-متوسطرس با عملکرد بالا [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 155-173]
-
ارگانیک
تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئهورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 73-82]
-
استقرار
اثر نوع محیطکشت و غلظتهای مختلف بنزیلآدنین بر پرآوری شاخسارههای زغالاخته Cornus mas L.)) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 107-114]
-
اسید آسکوربیک
تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 60-69]
-
اسید چرب آزاد
تأثیر تناوب باردهی بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 63-72]
-
اسیدیته قابل تیتراسیون
بهبود برخی از خصوصیات میوه آلوی رقم قطره طلا توسط کاربرد برگی نانوذرات سیلیس و کلرید کلسیم [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 83-94]
-
اصلاح بادام
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپهای بذری بادام با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 106-120]
-
افزایش دما
تأثیر تغییر اقلیم بر فنولوژی انگور رقم بیدانه سفید در استان آذربایجانغربی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 43-52]
-
انبه
تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئهورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 73-82]
-
انس
اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 95-106]
-
انگور
بررسی مقدماتی صفات کمی و کیفی میوه ارقام انگور روسی در شرایط اقلیمی ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 24-36]
-
انگور
تأثیر تنش خشکی بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی در تعدادی از ارقام تجاری داخلی و خارجی انگور [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 127-142]
ب
-
باغبانی
ارزیابی سازگاری برخی ژنوتیپها و ارقام زیتون در شرایط اقلیمی طارم با استفاده از روشهای آماری چند متغیره [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 1-12]
-
بهنژادی
ارزیابی هیبریدهای سیب برای شناسایی و گروه بندی نتاج زودبارده، زود-متوسطرس با عملکرد بالا [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 155-173]
پ
-
پتاسیم
تأثیر نسبتهای مختلف نیتروژن به پتاسیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی میوه فیسالیس (Physalis peruviana) در شرایط کشت گلخانهای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 70-82]
-
پراکسیداز
مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشهای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 47-59]
-
پرولین
تأثیر سطوح مختلف سدیم نیتروپروساید بر برخی شاخصهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم انگور در شرایط تنش خشکی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 1-17]
-
پرولین
ارزیابی تحمل به خشکی برخی از ژنوتیپهای پاکوتاه گزینششده محلب در شرایط گلخانهای [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 53-62]
-
پس از برداشت
تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئهورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 73-82]
-
پوشش خوراکی
تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئهورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 73-82]
-
پیش از برداشت
بهبود برخی از خصوصیات میوه آلوی رقم قطره طلا توسط کاربرد برگی نانوذرات سیلیس و کلرید کلسیم [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 83-94]
ت
-
تجزیه کلاستر
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپهای بذری بادام با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 106-120]
-
ترکیبات طبیعی
تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 95-105]
-
ترکیبات فنولیک
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه هشت رقم انار محلی در منطقه نجفآباد اصفهان [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 115-126]
-
تنش خشکی
ارزیابی تحمل به خشکی برخی از ژنوتیپهای پاکوتاه گزینششده محلب در شرایط گلخانهای [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 53-62]
-
تنش خشکی
تأثیر تنش خشکی بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی در تعدادی از ارقام تجاری داخلی و خارجی انگور [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 127-142]
-
تنظیمکننده رشد گیاهی
اثر نوع محیطکشت و غلظتهای مختلف بنزیلآدنین بر پرآوری شاخسارههای زغالاخته Cornus mas L.)) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 107-114]
ج
-
جوانه جانبی
اثر نوع محیطکشت و غلظتهای مختلف بنزیلآدنین بر پرآوری شاخسارههای زغالاخته Cornus mas L.)) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 107-114]
چ
-
چالکود
تأثیر کوددهی سولفات پتاسیم و کلات آهن بر جذب برخی از عناصر غذایی و شاخص-های رویشی سیب رقم رد دلیشز [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 143-154]
خ
-
خشککن
تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 60-69]
-
خصوصیات کیفی
بهبود برخی از خصوصیات میوه آلوی رقم قطره طلا توسط کاربرد برگی نانوذرات سیلیس و کلرید کلسیم [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 83-94]
د
-
درصد بقا
ارزیابی تحمل به خشکی برخی از ژنوتیپهای پاکوتاه گزینششده محلب در شرایط گلخانهای [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 53-62]
-
دمای برگ
تأثیر تنش خشکی بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی در تعدادی از ارقام تجاری داخلی و خارجی انگور [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 127-142]
ر
-
رزیابی مقدماتی
بررسی مقدماتی صفات کمی و کیفی میوه ارقام انگور روسی در شرایط اقلیمی ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 24-36]
-
رقم رشه
تأثیر تنش خشکی بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی در تعدادی از ارقام تجاری داخلی و خارجی انگور [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 127-142]
-
رقم رونو
مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشهای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 47-59]
-
رقم کشکی
مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشهای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 47-59]
-
رنگیزههای فتوسنتزی
تأثیر سطوح مختلف سدیم نیتروپروساید بر برخی شاخصهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم انگور در شرایط تنش خشکی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 1-17]
-
روغن زیتون
تأثیر تناوب باردهی بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 63-72]
ز
-
زودباردهی
ارزیابی هیبریدهای سیب برای شناسایی و گروه بندی نتاج زودبارده، زود-متوسطرس با عملکرد بالا [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 155-173]
ژ
-
ژرمپلاسم
بررسی مقدماتی صفات کمی و کیفی میوه ارقام انگور روسی در شرایط اقلیمی ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 24-36]
س
-
سازگاری
ارزیابی شاخصهای رشدی، عملکرد و تناوب باردهی برخی ارقام سیب وارداتی در شرایط اقلیمی ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 37-46]
-
سازگاری
تأثیر تنش خشکی بر برخی صفات مورفوفیزیولوژیکی در تعدادی از ارقام تجاری داخلی و خارجی انگور [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 127-142]
-
سازگاری عملکرد
ارزیابی سازگاری برخی ژنوتیپها و ارقام زیتون در شرایط اقلیمی طارم با استفاده از روشهای آماری چند متغیره [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 1-12]
-
سالآوری
تأثیر تناوب باردهی بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 63-72]
-
سطح برگ
اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 95-106]
-
سناریوی RCP8.5
تأثیر تغییر اقلیم بر فنولوژی انگور رقم بیدانه سفید در استان آذربایجانغربی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 43-52]
-
سولفات پتاسیم
تأثیر کوددهی سولفات پتاسیم و کلات آهن بر جذب برخی از عناصر غذایی و شاخص-های رویشی سیب رقم رد دلیشز [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 143-154]
-
سیب
ارزیابی شاخصهای رشدی، عملکرد و تناوب باردهی برخی ارقام سیب وارداتی در شرایط اقلیمی ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 37-46]
-
سیب
اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدندلشیز طی نگهداری در سردخانه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 83-94]
-
سیب
ارزیابی هیبریدهای سیب برای شناسایی و گروه بندی نتاج زودبارده، زود-متوسطرس با عملکرد بالا [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 155-173]
ش
-
شاخص رسیدگی
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه هشت رقم انار محلی در منطقه نجفآباد اصفهان [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 115-126]
-
شاخص طعم
ارزیابی برخی از ویژگیهای مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه ارقام مختلف نارنگی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 29-42]
ض
-
ضخامت پوست
ارزیابی برخی از ویژگیهای مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه ارقام مختلف نارنگی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 29-42]
ظ
-
ظرفیت آنتیاکسیدانی
تأثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 18-28]
ع
-
عمر قفسهای
تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 95-105]
-
عملکرد
تأثیر کوددهی سولفات پتاسیم و کلات آهن بر جذب برخی از عناصر غذایی و شاخص-های رویشی سیب رقم رد دلیشز [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 143-154]
-
عناب چینی
تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 60-69]
-
عناصر برگ
تأثیر کوددهی سولفات پتاسیم و کلات آهن بر جذب برخی از عناصر غذایی و شاخص-های رویشی سیب رقم رد دلیشز [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 143-154]
ف
-
فصل رشد
تأثیر تغییر اقلیم بر فنولوژی انگور رقم بیدانه سفید در استان آذربایجانغربی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 43-52]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
تأثیر نسبتهای مختلف نیتروژن به پتاسیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی میوه فیسالیس (Physalis peruviana) در شرایط کشت گلخانهای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 70-82]
-
فلاونوئید کل
تأثیر کاربرد پس از برداشت گاماآمینوبوتیریک اسید و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات بیوشیمیایی آلو رقم شابلون [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 18-28]
-
فنل
تأثیر نسبتهای مختلف نیتروژن به پتاسیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی میوه فیسالیس (Physalis peruviana) در شرایط کشت گلخانهای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 70-82]
-
فنل کل
تأثیر دمای خشک کردن و میزان بلوغ در برداشت برخصوصیات بیوشیمیایی و کیفیت میوه عناب [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 60-69]
-
فنل کل
اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدندلشیز طی نگهداری در سردخانه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 83-94]
-
فنل کل
تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 95-105]
-
فیسالیس
تأثیر نسبتهای مختلف نیتروژن به پتاسیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی میوه فیسالیس (Physalis peruviana) در شرایط کشت گلخانهای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 70-82]
ک
-
کاروتنوئید
ارزیابی برخی از ویژگیهای مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه ارقام مختلف نارنگی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 29-42]
-
کربوهیدراتهای محلول
ارزیابی تحمل به خشکی برخی از ژنوتیپهای پاکوتاه گزینششده محلب در شرایط گلخانهای [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 53-62]
-
کشت درونشیشهای
اثر نوع محیطکشت و غلظتهای مختلف بنزیلآدنین بر پرآوری شاخسارههای زغالاخته Cornus mas L.)) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 107-114]
-
کلات آهن
تأثیر تغذیه نیتروژن و آهن بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 13-23]
-
کلات آهن
تأثیر کوددهی سولفات پتاسیم و کلات آهن بر جذب برخی از عناصر غذایی و شاخص-های رویشی سیب رقم رد دلیشز [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 143-154]
-
کیفیت میوه
تأثیر تغذیه نیتروژن و آهن بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 13-23]
-
کیفیت میوه
ارزیابی شاخصهای رشدی، عملکرد و تناوب باردهی برخی ارقام سیب وارداتی در شرایط اقلیمی ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 37-46]
-
کیفیت میوه
تأثیر تناوب باردهی بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی میوه و روغن زیتون رقم زرد [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 63-72]
گ
-
گرانی اسمیت
تأثیر تغذیه نیتروژن و آهن بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 13-23]
-
گرمسیری
تأثیر پوشش خوراکی صمغ گوار و ژل آلوئهورا بر کیفیت انبارمانی میوه انبه (Mangifera indica) [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 73-82]
-
گیاهان دارویی
تأثیر نسبتهای مختلف نیتروژن به پتاسیم بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و خواص آنتیاکسیدانی میوه فیسالیس (Physalis peruviana) در شرایط کشت گلخانهای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 70-82]
م
-
ماندگاری
اثر آسکوربات کلسیم بر تغییرات کیفی میوه سیب رقم گلدندلشیز طی نگهداری در سردخانه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 83-94]
-
محلولپاشی
تأثیر سطوح مختلف سدیم نیتروپروساید بر برخی شاخصهای مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم انگور در شرایط تنش خشکی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 1-17]
-
محلولپاشی
اثر کودهای حاوی اسیدهای آمینه و عصاره جلبک دریایی بر اجزاء عملکرد پسته رقم احمد آقایی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 95-106]
-
محیطکشت
مقایسه تحمل به تنش شوری دو رقم انجیر (Ficus carcia L.) در شرایط کشت درون شیشهای [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 47-59]
-
مواد جامد محلول
تأثیر پوشش خوراکی نانوامولسیون کیتوسان و اسید سالیسیلیک بر ماندگاری و برخی خواص کیفی میوه تازه بریده شلیل رقم رد گلد [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 95-105]
-
مواد جامد محلول
ارزیابی برخی از ویژگیهای مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه ارقام مختلف نارنگی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 29-42]
ن
-
نشانگرهای مورفولوژیکی
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپهای بذری بادام با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 106-120]
-
نهال سالم
ارزیابی شاخصهای رشدی، عملکرد و تناوب باردهی برخی ارقام سیب وارداتی در شرایط اقلیمی ارومیه [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 37-46]
-
نیترات آمونیوم
تأثیر تغذیه نیتروژن و آهن بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی سیب رقم گرانی اسمیت [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 13-23]
و
-
ویتامین ث
ارزیابی برخی از ویژگیهای مورفولوژیکی، بیوشیمیایی و فعالیت آنتیاکسیدانی میوه ارقام مختلف نارنگی [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 29-42]
-
ویتامین ث
بهبود برخی از خصوصیات میوه آلوی رقم قطره طلا توسط کاربرد برگی نانوذرات سیلیس و کلرید کلسیم [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 83-94]
-
ویتامین ث
ارزیابی برخی خصوصیات فیزیکوشیمیایی میوه هشت رقم انار محلی در منطقه نجفآباد اصفهان [دوره 4، شماره 2، 1398، صفحه 115-126]
ه
-
همبستگی صفات
بررسی تنوع ژنتیکی برخی از ژنوتیپهای بذری بادام با استفاده از نشانگرهای مورفولوژیکی [دوره 4، شماره 1، 1398، صفحه 106-120]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد